Lidt om Smørum Autogård

Vi er dit lokale værksted i Smørum og omegn. Fra vores store autoværksted tilbyder vi alt i udstyr til gode priser og med super service. Vi er en del af Teknicar og tilbyder 3 års garanti.

God service til billige priser − og med fabriksgaranti, så bilens garanti stadig gælder. Kontakt os i dag.

Vi ligger tæt på Frederikssundsmotorvejen, så du kommer nemt til og fra vores værksted og videre til København eller den modsatte vej.

Her har vi kundetilfredshed og service som vores topprioritet.
Vores mekanikere tilbyder alle former for service og reparationer, skift til vinterdæk, skift til sommerdæk, dækopbevaring, opfriskning af forlygter, nyt batteri og meget mere.

Vi servicerer og reparerer alle biltyper og bilmærker, uanset årgang. Og selvfølgelig med fuld servicebog efter fabrikantens anvisninger, så garantien på din bil fortsætter.

Skal din bil til syn? Lad os gennemgå bilen inden synet, så alt er som det skal være. Ring og book en tid på 23 72 11 07

Vi er dit autoværksted i Smørum, men også i Ballerup, Måløv, Egedal, Herlev, Stenløse, Taastrup og Hedehusene. Alle er selvfølgelig velkommen.

Vores bilmekanikere tilbyder bl.a. tandremsskift, kobling, service, montering af bremser og dækskifte til sommer- og vinterdæk til billige priser.

Håndværkere er velkomne til at aflevere bilen om eftermiddagen/aftenen. Så sørger vi for, at den er klar inden arbejdstid dagen efter.

Ring og book på en tid på 23 72 11 07 eller skriv til os via formularen herunder. Vores automekanikere i Smørum ser frem til at hjælpe dig.